Feesten met collega's!

The-DJ.nl is specialist in bedrijfsfeesten. Van nieuwjaarsborrel tot jubileum! Bij the-DJ.nl kun je natuurlijk terecht voor een goede DJ. Maar ook voor alle apparatuur, zoals licht, geluid en zelfs special effects! Mits gewenst boeken we daarbij ook rechtstreeks de beste muzikanten en artiesten. Het complete feest-pakketje dus.

It all starts with the DJ!

Een feest valt of staat met de DJ. Een DJ speelt goed in op de wens van de klant, of doet specifiek zijn eigen show. Via the-DJ.nl boek je de beste DJ's die inspelen op publiek! Speciaal voor de gemêleerde gezelschappen. Of anders een DJ met een eigen stijl. Dit kan bij thema-feesten een goede keus zijn. We selecteren graag de beste DJ voor jou!

Geluid

The-DJ.nl levert alle DJ apparatuur en geluidssets voor alle soorten feesten. Het geluid op een bedrijfsfeest moet goed zijn. Spraak moet perfect verstaanbaar zijn bij een eventuele speach en daarbij moet het gewoon knallen! Wij hebben alles binnen handbereik om de kleinste feestjes van circa 50 pers. tot aan circa 10.000 pers. te voorzien van subliem geluid!

Licht

Een lichtshow kan al heel simpel een toegevoegde waarde op een evenement hebben. Maar er is heel veel mogelijk! We werken op het moment veel met LED spots (mooi effect en handig als er niet veel stroomvoorzieningen zijn) als basisverlichting en moving heads als show verlichting.

Bekijk hier de standaard licht & geluid shows met DJ. Of daag ons uit voor een show op maat!

Basis show

Sfeer proeven

gitaar met DJ boeken
Co2 gun huren
bedrijfsfeest

Special effects

Licht, geluid en een DJ zijn tegenwoordig niet meer de enige drie basis benodigdheden voor een feest. Special FX kan tegenwoordig een grote rol spelen. We kennen natuurlijk allemaal de rookmachine. Maar wat te denken van een CO2 jet, automatische confetti shooters en guns, of de nieuwe hit: vuurwerk voor binnen dat NIET brandgevaarlijk is?

Muzikant in combinatie met DJ

De avond lekker beginnen met een DJ i.c.m. een saxofonist, een grandioze opening met een gitarist of voegen we toch een vocalist toe aan de beats die het feestje nog even een extra duwtje in de rug komt geven!

Bekende artiesten of bands boeken

OK. Dus een deel van de evenementen commissie is fan van Guus Meeuwis? En de CEO houdt van een lekker stukje Hardwell op z’n tijd? Wij hebben de beste connecties om dergelijke acts te boeken. Daarnaast zorgen we dat de apparatuur (licht, geluid, maar ook podia) allemaal klopt volgens de wens van artiest en opdrachtgever.

Planning

Om bovenstaande punten in goede banen te leiden is het handig om een aanspreekpunt te hebben. En hoppa; daar zijn wij! We zorgen voor een tijdschema waar de line-up (DJ’s, artiesten), maar ook de op- en afbouw allemaal op staan vermeld. We communiceren met de locatie en overige bedrijven zoals horeca/ catering dat alles goed met elkaar verloopt.

Boekingsaanvraag

Een boekingsaanvraag doen of meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op!