Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Bij een trouwdag hoort een feestje! En daarvoor ben je bij ons precies op het goede adres. Wij leveren verschillende DJ’s en live acts en tevens licht en geluid, zonder grenzen.

DJ’s

We beschikken over een grote database met DJ’s. Het belangrijkste is: inspelen op de bezoekers! We spelen geen standaard “bruiloft bandje” af, maar gaan uit van het bruidspaar en gasten. Vooraf bespreken we goed de wensen waardoor we ook elk gewenst thema in de mix kunnen draaien. Tevens eventueel te combineren met de juiste muzikant!

Licht en geluid

Basis show

Ok, je wil een DJ boeken voor jouw feest. In 99% van de gevallen voor een bruiloft leveren wij hier dan onze eigen shows bij. We hebben verschillenden soorten standaard shows, maar we doen ook veel feesten op maat. Geen een bruiloft is hetzelfde namelijk! We hechten veel waarde aan kwaliteit, dus we gebruiken alleen A-merken. Bekijk hier een voorbeeld van een basis drive-in show en upgrade opties.

Live acts

We voegen bij onze show graag een extra dimensie toe door te werken met live- acts! Dit is regelmatig een saxofonist, maar denk ook aan lekkere beats met een gitaristpercussie of zang! Check het kopje "dj met muzikant" voor inspiratie!

Hoe gaat het in z'n werk?

Mail, bel of WhatsApp ons vrijblijvend! We checken dan meteen de datum en vragen je om alle details, zodat we een plan op maat kunnen maken.

Een persoonlijk gesprek volgt om de plannen te finetunen en om de muzikale invulling tot in detail te bespreken. Je wilt natuurlijk niet dat dat ene plaatje ontbreekt! 

We bouwen een feestje om nooit te vergeten. 100% feestgarantie! Vanzelfsprekend heldere afspraken en een DJ die in alle gevallen komt opdagen!

Locatie

Kom maar op met die uitdagingen! Wij hebben bruiloften verzorgt midden in de bossen, op het strand, in kastelen of gewoon in de achtertuin. Hier komt soms best wat bij kijken. Wat te denken van de stroomvoorziening, een tent of de complete aankleding? In sommige gevallen wilt u daarom één aanspreekpunt voor uw feest. In dit geval regelen wij alle externe bedrijven voor u zodat er voor, tijdens en na het evenement geen stress of omkijken is. Niks is onmogelijk!

Boekingsaanvraag

Een boekingsaanvraag doen of meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op!