Een DJ boeken

"It all starts with the DJ"! Een DJ is naar onze mening de basis van een geslaagd evenement. Zonder DJ, geen feest! Daarom heet ons bedrijf 'The-DJ'. Het begint vaak met het kiezen van een DJ waarna we samen verder kijken naar de wensen met betrekking tot apparatuur, special affects of extra entertainment!

Allround DJ of met één stijl?

Een feest organiseren met vele verschillende mensen (en wensen)? Dan heb je een echte allround DJ nodig! Een allround DJ weet in te spelen op publiek, draait nog verzoekjes en heeft een brede ervaring op verschillende soorten feesten. Onze ervaring is dat bij 90% van de feestjes ook apparatuur benodigd is. Speciaal daarvoor hebben we een aantal pagina's met info samengesteld speciaal voor jouw ultieme bedrijfsfeest of bruiloft!

DJ met muzikant

Extra beleving en interactie toevoegen? Boek dan een DJ i.c.m. een artiest! Natuurlijk bieden wij de classic "Sax and the DJ" aan. Een van de meest geboekte en bekende acts! Een samenspel van een DJ met een saxofonist. Maar ondertussen is ons roster uitgebreid met vele andere artiesten zoals gitaristen, vocalisten en live drums! Of nog leuker: combineren en ga voor het spektakel: "BAND and the DJ".

Bekende DJ

The-DJ.nl is tevens het adres voor vrijwel elke bekende act in (en buiten) Nederland. Wil jij een bekende act of artiest boeken? Shoot at us!

Female DJ

Jazeker! Er zijn ook vrouwen die draaien. En wij weten precies bij wie je moet zijn voor een geslaagd feest.

Kroeg / event DJ

Een evenement op het plein of feestdagen op de planning in uw kroeg of discotheek en nog geen idee over de invulling hiervan. We are here to save you! 

Boekingsaanvraag

Een boekingsaanvraag doen of meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op!