Een schoolfeest organiseren?

Bij ons kun je terecht voor allround DJ’s en bekende acts! Tevens hebben we de beschikking over licht- en geluidshows van klein tot groot, zodat we in al je muzikale behoeftes kunnen voorzien. En dat met één aanspreekpunt via the-DJ.nl.

De Deejay.

Voor een schoolfeest zoek je natuurlijk allereerst een goede DJ! Het liefst een die de stem van de scholieren vertegenwoordigd en in muziek tot uiting brengt. Met andere woorden; hits van nu! Eventueel afgewisseld met echte classics! Misschien wil die ene leraar ook nog wel de dansvloer op?

Licht & geluid

Een schoolfeest kan natuurlijk op school gevierd worden of op een speciale feestlocatie. In beide gevallen regelen wij de juiste apparatuur. We beschikken over professionele geluidsapparatuur voor kleine tot grote feesten. En we kunnen alle mogelijke lichtshows voor je maken. Bekijk hier onze standaard all-in shows.

Bekende DJ boeken

Dit feest moet hét feest van het jaar worden. Uiteraard! Wij heb de rechtstreekse lijnen met veel bekende artiesten en DJ’s. Heb je al iemand in gedachte? Of wil je onze tips nog even horen?

Gala op school

DJ met muzikant

Geef je gala een extra classy touch en voeg een artiest toe aan de show, zoals onze classic: Sax and the DJ! Check al onze mogelijkheden onder het kopje ‘music’.

Special FX

Als kers op de taart hebben we ook de mogelijkheid om speciale effecten zoals rook, Co2, confetti kanonnen & guns en vuurwerk voor binnen toe te passen. Natuurlijk geheel op de maat van de muziek en in samenspel met de lichtshow! 

Boekingsaanvraag

Een boekingsaanvraag doen of meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op!