Geschiedenis

2000

Wat rond het jaar 2000 begon als een hobby van “Maarten” is sinds 2008 het bedrijf “Maarten Entertainment”! Sinds dat moment heeft Maarten 2 werkplekken! Een op kantoor en de andere op het podium.

2011

In 2011 is er een stagename bedacht samen met zijn toenmalige agency. Maarten startte toen direct op grote events als Extrema Outdoor en Totally Summer onder de alias “Louis Laporte”. Een aantal jaar later besloot Louis Laporte zijn eigen boekingen te gaan doen vanuit zijn eigen boekingskantoor.

2017

Door de boekingen zelf aan te nemen, met daarbij de extra vraag naar muzikale ondersteuning op werkelijk alle vlakken zoals DJ planningen en event management van horecazaken tot aan bruiloften en bedrijfsfeesten, zijn eind 2017 de plannen voor een nieuw platform opgestart. Namelijk “The-DJ.nl”!

The-DJ.nl voorziet in vrijwel alle muzikale behoeften, zowel op privé feesten, corporate events en B2B!

2018

The-DJ.nl gaat online!

Founder

Maarten van Bokhoven (Feestjesbouwer, DJ & Eventplanner):

“Tijdens kantooruren (of daarbuiten, geen probleem!) kan je me altijd bereiken voor bedrijfsfeesten, bruiloften, DJ planningen en het organiseren van events! Vervolgens begint voor mij het weekend net wat anders als bij anderen; dan sta ik namelijk op het podium! Soms in een internationale club, soms op een gezellige bruiloft en alles daartussen!

Ik draai onder de naam “Louis Laporte” in clubs, café’s en op festivals. Op bedrijfsfeesten en bruiloften mag je me gewoon “Maarten” noemen en een verzoekje in komen dienen bij mij! Of wellicht bij een van de andere TOP DJ’s en artiesten die ik graag samen met jullie uitzoek!

Klaar om je feest uit handen te geven aan iemand die echt weet wat er voor, tijdens en na een feestje moet gebeuren?”


Meer info over de act Louis Laporte. Check hieronder de media of ga naar www.louislaporte.com

Co2 gun huren