Let's rock!

Misschien niet een van de meest voor de hand liggende combinaties, maar o zo gaaf! Ingrediënten: 1.) één DJ en 2.) een kneitergoede gitarist! En YES, die hebben we in huis.

Line-up

Van Dubai tot Amsterdam speelt hij café’s tot aan concertzalen plat; Mr. Rogé on Guitar! Voeg daar een DJ aan toe; GUITAR AND THE DJ is here!

Setting

Guitar and the DJ is zeer uniek en tevens in te zetten op verschillende feesten door een grote mogelijke diversiteit. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van twee soorten gitaren. Ten eerste: een (versterkte) akoestische gitaar, speciaal voor de lay back strand feestjes, of lekker opbouwend als begin op een corporate of private event! Heerlijk meegespeeld over fijne klanken.

En daarnaast de elektrische gitaar. Deze wordt vaak gebruikt voor show elementen, dus om de avond een beetje op the spicen. Vanaf hier gaan werkelijk alle remmen los. Bepakt met laser-handschoenen en LED verlichting gaat het feest van start zodra de gitarist de eerste snaar aanraakt. Een van onze classics is de ACDC-solo waarna de DJ de muziek live overmixed in een knallende house-plaat. Let's get this party started!

Boekingsaanvraag

Een boekingsaanvraag doen of meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op!