BD Line | 25 jaar

The-DJ levert niet alleen DJ's, maar heeft de mogelijkheid om de complete productie te leiden van A tot Z. We hebben namelijk bijna alles zelf in huis en daarnaast werken we samen met onze beste connecties om de puntjes op de i te zetten. Voor het bedrijfsfeest van BD Line binnenzonwering zijn we uitgedaagd en mochten we een opzet maken voor wat uiteindelijk tot een knalfeest heeft geleid. Bij deze case hadden we een paar belangrijke speerpunten:

  • Er was niet heel veel ruimte in de bedrijfshal i.v.m. machines. Dus we moesten creatief zijn.
  • Er was voorkeur voor een DJ met sax en gitaar.
  • Overdag moest het een borrelsfeer zijn voor de klanten. En 's avonds een gezellig feest voor familie.

Concept

De afbeelding hierboven was ons eerste (en tevens definitieve) voorstel. Je ziet een groot podium over de machine's heen geplaatst. Hierop hebben we de DJ-booth geplaatst, met links en rechts ruimte voor de muzikanten. Uiteindelijk hebben we twee van onze unieke toppers neergezet: een saxofonist en een gitarist!

Alle verlichting hangt aan het plafond via takels. We maakten gebruik van LED spots, moving heads (bewegend licht) en theater spots. En rondom hingen we zwarte theater doeken met witte spaghetti doeken ervoor met LED verlichting, voor een chique effect. Hiermee hebben we het ruimte probleem opgelost én tevens een prachtige show neergezet!

Realisatie

Hierboven ziet u het begin van de opbouw. De stellingen zijn hier nog zichtbaar en de eerste trussen met verlichting hangen al aan het plafond om aangesloten te worden. De opbouw van een dergelijk feest gebeurd in één dag. Soms zelfs dezelfde dag nog. De afbouw is nog sneller! Mits gewenst is het de volgende ochtend nog weg.

Showtime

Bekijk bij deze het resultaat:

Voor en na

Klik op de foto's om te vergroten.

bedrijfsfeest met dj
bedrijfsfeest op maat
Categorieën: Projecten