Altijd tijd voor een feestje!

The-DJ.nl verzorgt de muzikale invulling van alle soorten partijen. Van bruiloft tot sweet 16 en van bedrijfsfeest tot aan de 3e helft van een sportvereniging. Zelf een feestje geven? Neem dan contact met op!

Soorten feesten

Feesten zijn er in alle soorten en maten. Voor meer informatie over bruiloften, bedrijfsfeesten of gala's voor bijvoorbeeld scholieren en studenten. klik op de links! Of lees verder voor nog meer feest!

De 3e helft

Onze favoriete helft. Wordt jouw team kampioen en is er reden voor een kampioensfeest? Of zijn de weersvoorspellingen gewoon goed. The-DJ.nl tovert jouw tennis-, hockey,- of voetbalclub om tot feestparadijs!

Sweet 16/ 18

Overgewaaid uit de VS, en super populair. Als je 16 word moet er gefeest worden! Thuis of in een zaaltje, The-DJ.nl zorgt dat jouw feest een topfeest wordt!

Verjaardag

20, 30, 40, 50, 60 jaar? You name it. We play it! U zorgt voor de gasten en wij regelen de DJ met alle benodigdheden. Een tuinfeest of lekker in de kroeg, alles kan!

Student Event

Clubavond, Lustrum, Introductieweek, Gala of festival? Voor elk studentenfeest zijn wij de schakel om DJ's en artiesten te boeken. Maar ook voor alle benodigde apparatuur en zelfs special FX!

DJ boeken

Voor alle soorten feesten hebben wij de juiste DJ op maat. Naar wens boeken we ook bekende DJ's en artiesten erbij!

All in the package

Daarbij hoef je je ook geen zorgen te maken over alle apparatuur: The-DJ.nl neemt alles mee! We beschikken over geluidssystemen van 50 tot 1000'en personen. En we hebben lichtshows op maat. Zelfs voor special effects zoals rook, Co2 en confetti shooters ben je bij ons op het goede adres!

Boekingsaanvraag

Een boekingsaanvraag doen of meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op!