DJ met Saxofonist

Deze unieke combinatie van een DJ met saxofonist is exclusief en sfeer verhogend op elk bedrijfsfeest, jubileum en evenement!

Biografie

Sax and the DJ is een explosief samenspel van Milan Bonger (on sax) en Maarten van Bokhoven (DJ en oprichter van the-DJ.nl).

Milan Bonger, cum laude afgestudeerd op het conservatorium, kan zich met trots een van Nederlands beste saxofonisten noemen. Milan heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan evenementen muzikaal ondersteund met zijn expertise.

Maarten van Bokhoven, ervaren DJ in binnen- en buitenland, ook wel bekend onder zijn alias Louis Laporte, is de ideale DJ. Met ervaring op vrijwel elk soort feest met elke muziekstijl resulteert een avond met Sax and the DJ altijd in een groot succes!

Video Sax and the DJ

Beschikbaarheid

In de meeste gevallen treed Sax and the DJ op in bovenstaande formatie. Omdat er soms onverhoopt al een boeking staat op de aangevraagde datum hebben we inmiddels een aantal backup DJ's en saxofonisten paraat. Direct na uw boekingsaanvraag kunnen we u vertellen welke formatie beschikbaar is.

Boekingsaanvraag

Een boekingsaanvraag doen of meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op!