Feesten met collega's

Hard werken = hard feesten! Uw werknemers belonen met een uitbundige jaarlijkse bedrijfsborrel of feestelijke afsluiting van het jaar? Bestaat het bedrijf 25 jaar of opent u een nieuwe vestiging. Laat dat entertainment maar aan ons over.

Muziek

Speciaal voor bedrijfsfeesten hebben we de beste Allround DJ's binnen handbereik. Deze doorgewinterde sfeermakers met een bak ervaring weten als geen ander elk soort gezelschap in beweging te brengen. Heb je bepaalde wensen of een vriendengroep met veel verzoekjes? Dit is geen probleem voor een allround DJ! Heb je liever één bepaalde stijl op je feest; dan zoeken wij de juiste DJ uit onze poule bij jouw party!

DJ met apparatuur

Bij 95% van de feesten nemen wij onze eigen apparatuur mee. Door jarenlange ervaring weten we precies welke shows perfect aansluiten bij de meeste bedrijfsfeesten. Natuurlijk nemen we contact op met de locatie op alles haarfijn af te stemmen. Of organiseert u het op zaak? Natuurlijk is een show op maat dan ook mogelijk. Alles kan!

Standaard all-in shows

Kennismaking

Plaatjes en teksten zijn mooi, maar maken het liefst vrijblijvend een afspraak zodat we alles tot in de puntjes kunnen toelichten. Bel ons of stuur een bericht via mail of WhatsApp en we komen bij je langs. 

Boekingsaanvraag of meer informatie? 

Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan klaar om elke uitdaging aan te gaan!