Van saxofonist tot vuurwerk voor binnen!

Natuurlijk beginnen we met een DJ plus geschikte apparatuur voor jouw event (keuze uit verschillende standaard shows, of maatwerk). 

Daarnaast bieden we verschillende leuke extra's aan. Hieronder vind je onze favoriete opties. Staat jouw wens er niet tussen? Neem dan even contact op. Staat jouw ideaal er wél tussen? Neem dan ook contact op ;).

DJ boeken

Een feest organiseren met vele verschillende mensen (en wensen)? Dan heb je een echte allround DJ nodig! Een allround DJ weet in te spelen op publiek, draait nog verzoekjes en heeft een brede ervaring op verschillende soorten feesten. 

DJ met apparatuur

In de meeste gevallen leveren wij ook alle apparatuur. Entertainment, licht, geluid, video en special effects op je bruiloft of bedrijfsfeest vind je hier. Met meer dan 15 jaar ervaring, de beste (all-round) DJ's en de beschikking over standaard sfeervolle DJ shows, hebben wij alles in huis voor een geslaagd event. 

Dansvloer

De dansvloer is weer he-le-maal terug. Nu niet meer met grote halogeen bakken, maar heel subtiel met veel kleine LED lampjes die per stuk wel 16,5 miljoen kleuren kunnen weergeven. De vloer sluit Perfect aan bij de Favorite DJ show.

Binnen vuurwerk

Vanaf nu is het ook mogelijk om prachtige vuur effecten binnen te realiseren, zonder brandgevaar! 

Uplights

Zie je die groene verlichting op de foto? De lampen schijnen van onderaf omhoog en noemen we 'uplights'. De kleuren, intensiteit en effecten gaan naadloos mee met de lichtshow. Met deze uplights romdom de hele zaal, breng je meteen veel sfeer op jouw feest.

Lasershow

Een 3 watt laser op jouw event? 

Show op maat

Speciaal voor feesten op een afwijkende locatie, zoals een bedrijfsloods of grote achtertuin, maken wij shows op maat. We gaan met u in gesprek over zowel de apparatuur/ opstelling als over de line-up (dj's, artiesten en muzikanten).

Confetti

Confetti powershots worden vooraf geïnstalleerd. Vervolgens vullen we deze per 'shot' met gevulde confetti buizen. Op het moment suprème veranderd de hele zaal in een confetti-zee! Speciaal voor bruiloften hebben we een rode knop op paal, waarmee de confetti afgevuurd kan worden. Ideaal als opening.

Sax and the DJ

DJ met Saxofonist.

Co2 gun

De Co2 gun is voor het hoogtepunt van de avond. Tip: Feestje in de zomer? De Co2 werkt ook verkoelend.

Verticale rookmachines

Een van de oudste special effects, maar dan in een nieuw jasje! Ideaal als party-starter, het maakt de dansvloer knusser en de verlichting komt mooier uit de verf met een beetje rook in de zaal.

Guitar and the DJ

DJ met Gitarist. 

Vocal and the DJ

Vocalist met DJ.

Drums and the DJ

Percussionist met DJ.

Podium

Podium in alle soorten en maten!