Sfeermakers

Allround DJ 

Een feest organiseren met vele verschillende mensen (en wensen)? Dan heb je een echte allround DJ nodig! Een allround DJ weet in te spelen op publiek, draait nog verzoekjes en heeft een brede ervaring op verschillende soorten feesten.

Eigen stijl

Of ben jij er zeker van welke muziekstijl er gedraaid moet worden? Zoals op een echte Ibiza festival bruiloft, of achtergrondmuziek op een bedrijfsborrel... Dan matchen we de juiste DJ bij het event.

Female DJ

Mannenberoep? Nee joh, al lang niet meer! Deze toppers zorgen voor een unieke beleving.

Bekende DJ

Door jarenlange ervaring kennen bijna alle namen uit de scene. Wat denk je van een eindshow door een bekende DJ?

Alles in één DJ shows

In de meeste gevallen leveren wij ook alle apparatuur. Entertainment, licht, geluid, video en special effects op je bruiloft of bedrijfsfeest vind je hier. Met meer dan 15 jaar ervaring, de beste (all-round) DJ's en de beschikking over standaard sfeervolle DJ shows, hebben wij alles in huis voor een geslaagd event. 

Feesten

Onze shows en DJ's reizen door het hele land en ver daarbuiten. Bekijk hieronder een paar van de meest voorkomende events:

Bruiloft

Het startpunt van elk bruiloftsfeest; The-DJ.nl. Niet alleen de DJ wordt door ons verzorgt, maar ook alle apparatuur en mogelijk zelfs meer!

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest organiseren voor collega's van jong tot oud. Of een corporate event ten behoeve van een speciale gelegenheid. De muzikale invulling en alle benodigde apparatuur vind je hier. En dat met één aanspreekpunt!

Beurs DJ

Een DJ met saxofonist op uw beursstand? Of lekkere beats tijdens de exposanten borrel inclusief een stijlvolle DJ booth of zelfs op maat? 

Overige producties

We zijn geboekt door heel Nederland en zelfs ver daarbuiten voor de meest uiteenlopende feesten waarbij één opdracht centraal stond: feest maken! Vier jij binnenkort een jubileum, organiseer je een gala of word je kampioen? Dan ben je hier op het juiste adres.

Boekingsaanvraag of meer informatie?

Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan klaar om elke uitdaging aan te gaan!