Het verhaal

The DJ is een boekings- en evenementenbureau. Wij verzorgen DJ’s en complete shows op corporate events en privé feesten zoals bruiloften.

Van DJ Maarten naar Louis Laporte

"Ik ben Maarten van Bokhoven, oprichter van The-DJ.nl.

In 2003 begon ik met draaien op thuisfeestjes wat snel explodeerde tot residenties in Nederlandse barren en clubs tot aan Europese zomertours onder mijn alias Louis Laporte. Na 15 jaar binnen- en buitenland heb ik de mooiste events mee mogen maken (en nog steeds)."

Biografie: https://louislaporte.com/dj-maarten-van-bokhoven/

The DJ - Bookings & Events

Door veel leuke opdrachten op voornamelijk bruiloften, bedrijfsfeesten en jubilea waarbij ook vaak apparatuur benodigd is, besloot ik in 2018 deze tak onder te brengen onder een nieuwe naam: The DJ - Bookings & Events.

Hiermee verzorg ik audiovisuele totaalconcepten en entertainment op corporate events, internationale beurzen en speciale privé gelegenheden zoals bruiloften en jubilea.

DJ's, shows, producties, Entertainment...

In de tussentijd zijn er chique standaard shows samengesteld en ik ontwikkel exclusieve producties op maat, samen met mijn team van professionals die ik in mijn loopbaan ben tegengekomen.

Op deze manier levert The-DJ.nl een totaalpakket voor een unieke beleving op kleine intieme feestjes tot de grootste events.

Word jij deel van ons verhaal?

Om alvast inspiratie op te doen voor jouw eigen event kun je een bezoekje brengen aan de impressie-pagina. Of check onze Cases.

Boekingsaanvraag of meer informatie?

Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan klaar om elke uitdaging aan te gaan!