Het verhaal

The-DJ.nl is een boekings- en evenementenbureau. Wij verzorgen DJ’s en complete shows op corporate events en privé feesten zoals bruiloften.

Van DJ Maarten naar Louis Laporte

"Ik ben Maarten van Bokhoven, oprichter van The-DJ.nl.

In 2003 begon ik met draaien op thuisfeestjes wat snel explodeerde tot residenties in Nederlandse barren en clubs tot aan Europese zomertours onder mijn alias Louis Laporte. Na 15 jaar binnen- en buitenland heb ik de mooiste events mee mogen maken (en nog steeds)."

Biografie: https://louislaporte.com/dj-maarten-van-bokhoven/

The-DJ.nl

In 2018 gaf ik mijn andere liefde, het creëren van events, een nieuwe naam: The-DJ.nl. Hiermee verzorg ik audiovisuele totaalconcepten en entertainment op corporate events, internationale beurzen en speciale privé gelegenheden zoals bruiloften en jubilea.

DJ's, shows, producties, Entertainment...

Ik heb hiervoor chique standaard shows samengesteld en ontwikkel exclusieve producties op maat, samen met mijn team van professionals die ik in mijn loopbaan ben tegengekomen.

Op deze manier levert The-DJ.nl een totaalpakket voor een unieke beleving op kleine intieme feestjes tot de grootste events.

Waar we trots op zijn

Een kleine selectie shows en producties zie je hieronder. Check ook onze Cases.

Boekingsaanvraag of meer informatie?

Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan klaar om elke uitdaging aan te gaan!